będzie

Aukcja charytatywna – kup prezenty i wspieraj nas!

grudzień
Aukcja charytatywna dla Fundacji na Targach Rzeczy Ładnych - kupuj prezenty i wspieraj nas!
Plac Trzech Krzyży 10/14 w Warszawie

Zapraszamy na niedzielną aukcję charytatywną na rzecz Fundacji Małgosi Braunek „Bądź” po patronatem producenta drzwi DRE.

Targom Rzeczy Ładnych zawsze towarzyszy aukcja na szczytny cel. Tym razem licytujemy na rzecz Fundacji Małgosi Braunek „Bądź”. Misją Fundacji jest poprawa systemu leczenia chorób onkologicznych w Polsce. Głównymi obiektami na aukcji będą drzwi ufundowane przez Sponsora 10. Edycji TRŁ, producenta drzwi DRE. Ale uwaga! To będą drzwi wyjątkowe i JEDYNE w swoim rodzaju! To jedyne trzy pary wyklejone profesjonalnie pięknymi projektami graficznymi, które przygotowali topowi polscy graficy: Katarzyna Bogucka, Pola Augustynowicz i Patryk Mogilnicki.

Na uczestników aukcji czekają także:

– kolacja dla dwóch osób w Qchni Artystycznej, ufundowana przez znaną restauratorkę Martę Gessler, właścicielkę Warsztatu Woni
– prywatne warsztaty kulinarne dla dwóch osób z Vienio
– kolekcja trzech winyli i płyty CD z autografem Wojtka Mazolewskiego, do której zostanie dołączony bilet na koncert artysty z UWAGA! wejściem na backstage i wspólnym zdjęciem z zespołem
– sukienka od Gosi Baczyńskiej
– udział w porannej audycji Kędziora (Piotr Kędzierski) Powstanie Rock Radia na antenie Rock Radio
– nagranie piosenki lub mastering i mix wcześniej zarejestrowanego utworu, w Latające Studio Jacka Szabrańskiego
– warsztaty gotowania w restauracji Dos Tacos – Mexican Grill (naucz się jak przygotować tradycyjne meksykańskie dania pod okiem wybitnej szefowej kuchni Chef Isabel Balderas)
– kuratorskie, prywatne oprowadzanie po Galerii Wzornictwa Polskiego Muzeum Narodowego w Warszawie dla grupy 10 osób
– namalowanie portretu ze zdjęcia wskazanej osoby – obraz wykona Franek Ledóchowski
– prywatny koncert Tymona Tymańskiego (!)
– wejście na nagranie programu „Make Poland Great Again” i wspólne zdjęcie z prowadzącymi – chłopakami z Make life harder
– zdjęcie autorstwa Tomka Sikory
– marynarka męska od Chi-Chi Ude
– zdjęcie Honoraty Karapudy z planu Ucha Prezesa w autografami aktorów

Aukcję poprowadzi Vienio (Piotr Więcławski – raper, wokalista, autor tekstów, DJ i producent muzyczny, a także reżyser i dziennikarz radiowy)

Zapraszamy serdecznie – dołączcie do nas i wesprzyjcie nas!