Bądź na bieżąco

Nowy Termin III Kongresu Medycyny Integralnej, 19 września 2020 r.

Oświadczenie , 4 marca 2020 r., Warszawa

Drodzy Państwo,

W obliczu najnowszych informacji związanych ze światową epidemią koronawirusa, wykrytym przypadkiem tej choroby w Polsce podjęliśmy decyzje o przełożeniu  trzeciego Kongresu Medycyny Integralnej. Nowy termin kongresu to 19 września 2020 r., program i skład prelegentów nie ulega zmianie, a nasza decyzja spotkała się ze wsparciem z ich strony. Jest to dla nas niezwykle trudna decyzja ale jest ona przemyślana i wynika z naszej odpowiedzialności, a nie z lęku. Jako organizator czujemy się odpowiedzialni za uczestników kongresu, naszych prelegentów oraz wystawców. Państwa zaufanie do nas jako organizacji promującej zdrowie oraz Wasze bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze.

Czujemy się częścią społeczności dla której ochrona zdrowia jest kluczowa, w fundacji działa wielu lekarzy nauk medycznych, specjalistów ochrony zdrowia. Uważamy, że nieodpowiedzialne byłoby lekceważenie ich stanowczego głosu. W świetle zagrożeń epidemią koronawirusa podążamy za komunikatem Głównego Inspektora Sanitarnego, który zarekomendował odwołanie wszystkich konferencji i wydarzeń branżowych z udziałem osób wykonujących zawody medyczne. Jest to zbieżne z głosami licznych lekarzy którzy blisko współpracują z fundacją.

W okresie tak szczególnym jak teraz, niezwykle ważne są rozsądek i rozwaga, czyli trzymanie się standardów odpowiedzialnego postępowania. W tej intencji podejmujemy tę niełatwą decyzję. Wierzymy, że spotka się ona ze zrozumieniem z Waszej strony.

Zakupione bilety utrzymują ważność, przy czym istnieje możliwość ich zwrotu.

W celu zwrotu biletu prosimy o mail na: kontakt@backup.fundacjabadz.pl

W treści maila prosimy wpisać: „Zwrot biletu Kongres Medycyny Integralnej”,  imię i nazwisko oraz numer zamówienia.

W razie pytań pozostajemy do Waszej dyspozycji

Mail kontakt@backup.fundacjabadz.pl

Tel +48 571 207 720

Fundacja Małgosi Braunek “Bądź”