newsy

Orina Krajewska Ambasadorką Family Yoga Festival 28-30 czerwca!

Wakacyjny sezon rozpoczniemy na łonie natury wśród przepięknej zieleni i ludzi, których łączy pasja do jogi. Serdecznie zapraszamy na Festiwal Jogi 28 – 30 czerwca w Pałacu Sulisław. Trzy dni warsztatów, inspirujących spotkań, dyskusji i muzyki. Oficjalną Ambasadorką wydarzenia została Orina Krajewska, która zaprosi również na „Holistyczne ścieżki zdrowia”.

W programie:
– ponad 30 różnych warsztatów jogi,
– spotkania z ekspertami z dziedziny medytacji, zdrowego odżywiania, rozwoju osobistego, nutrigenetyki, holistycznego podejścia do życia i wielu innych,
– koncert Noviki i Karoliny Skrzyńskiej z zespołem,
– strefa dla dzieci,
– jarmark ekologiczny.

Miejsce:
Festiwal odbędzie się na terenach należących do Pałacu Sulisław, XVII-wiecznego obiektu, położonego w połowie drogi pomiędzy Wrocławiem a Opolem w malowniczym i zacisznym rejonie Opolszczyzny, z dala od miejskiego zgiełku.
Pałac Sulisław to również hotel, w którym zapewniona będzie baza noclegowa w trakcie trwania Festiwalu, a także możliwość skorzystania ze spa i zabiegów ajurwedyjskich.
Na terenie obiektu zorganizowane zostanie pole namiotowe dla gości, którzy preferują ekonomiczną formę zakwaterowania.

Na Family Yoga Festival zapraszamy wszystkich miłośników jogi, zarówno tych początkujących, jak i zaawansowanych, niezależnie od wieku i doświadczenia. Dorośli, młodzież i rodziny z dziećmi – każdy znajdzie tu coś dla siebie!

Więcej na informacji na stronie: https://www.festiwaljogi.pl

Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/311815732834396/